Φρόντισε τη φωνή σου!

Παθολογία και Θεραπεία Φωνής

Φρόντισε τη φωνή σου!

Το πώς ακούγεσαι είναι εξίσου σημαντικό με το πώς δείχνεις!  Ανεξάρτητα αν είσαι νέος ή μεγαλύτερος σε ηλικία, αν χρησιμοποιείς τη φωνή σου επαγγελματικά ή όχι, αυτή παίζει ζωτικό ρόλο στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου μια βαθιά φωνή συνήθως  δείχνει δύναμη και γόητρο, ενώ μια αδύναμη φωνή μπορεί να υποδηλώσει αδυναμία και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Έχουμε τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να ακουστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η φωνή σου είναι η καριέρα σου. Φρόντισέ την!

Χρησιμοποιείς τη φωνή σου επαγγελματικά και νιώθεις ότι είναι «κουρασμένη»;  Τη νιώθεις βραχνή ή ότι σε εγκαταλείπει στο μέσο ή στο τέλος της ημέρας;  Νιώθεις ότι "σβήνει", ότι δε σου φτάνει η αναπνοή, ότι είναι βραχνιασμένη; 

Οι απαιτήσεις της φωνής στους επαγγελματίες χρήστες της είναι υψηλές και οι ίδιοι είναι πιο ευάλωτοι σε φωνητικά προβλήματα και διαταραχές. Δεν υπάρχουν λοιπόν περιθώρια παραμέλησής της.

 

Τρεις δεκαετίες στο πλευρό των επαγγελματιών φωνής

Ο ειδικός λογοπαθολόγος Αθανάσιος Ξωφύλλης δουλεύει με επαγγελματίες χρήστες φωνής εδώ και 32 χρόνια. Έχει βοηθήσει φωνητικά εκπαιδευτικούς , τηλεφωνητές, πωλητές, πολιτικούς, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, κληρικούς και ψάλτες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπως πχ τη Λυρική του Βερολίνου. 

Τρεις δεκαετίες στο πλευρό των επαγγελματιών φωνής
Άμεσα αποτελέσματα!

Ανάλυση Φωνής. Σύντομη διαδικασία χωρίς πόνο και φάρμακα!

  • Μελέτη χρήσης φωνής ως προς τη διάρκεια και την ποιότητα
  • Εξατομικευμένη κλινική / εργαστηριακή ανάλυση διαφόρων παραμέτρων της φωνής
  • Συμβουλευτική χρήσης φωνής
  • Οδηγίες, θεραπεία, αποκατάσταση.

 

Έγκαιρη διάγνωση: Ο χρόνος είναι χρήμα!

Έγκαιρη διάγνωση

Η έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων φωνής είναι καθοριστική για την αντιμετώπισή τους και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη διαδικασία αποκατάστασης. 

Μη θεωρείς τη φωνή σου δεδομένη, μην παίζεις με το σημαντικότερο όπλο που έχεις, την επικοινωνιακή σου δεινότητα!

Μη χάνεις χρόνο και χρήμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να έχεις πρόβλημα και να μη το γνωρίζεις!

Δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις μόνος σου αν έχεις πρόβλημα στη φωνή σου. Μπορεί αρκετοί να καταλαβαίνουν τις φωνητικές διαταραχές, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορουν να διακρίνουν τις διαφορές ή τις θεωρούν φυσιολογικές, ως επακόλουθο της καταπόνησης της φωνής τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμελούν την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και αυτά να διογκώνονται, επηρεάζοντας αρνητικά την εργασία τους, την αυτοπεποίθησή τους και, κατά συνέπεια, την ποιότητα της ζωής τους.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να έχεις πρόβλημα και να μη το γνωρίζεις!